Projekat „IN je biti CLEAN“ je promotivna kampanja organizovana nizom aktivnosti u borbi protiv zavisnosti koja koristi težnju mladih da budu prihvaćeni. Projekat se bazira na promovisanju zdravih stilova života u borbi protiv narkomanije, alkoholizma i kocke koje za posledicu imaju nasilje u porodicama i porast kriminala.

06.09.2013. Start „IN je biti CLEAN“.

Fudbalska utakmica između momaka „Centra Duga“ i Kluba malog fudbala „Tvrđava“, održana u Sportsko poslovnom centru „Vojvodina“. Nakon utakmice, druženje je nastavljeno u prostorijama Centra, gde su momci iz centra pričali mladim fudbalerima o svom predhodnom životu.

05.12.2013. Manifestacija „IN je biti CLEAN“ – Studio M 2013.

Centralna akcija u sajamskoj formi. Učestvovalo je 35 radionica koje su predstavljale zdrave izbore života. Mladi su dolazili organizovano sa svojim školama ili individualno. Srpsko Narodno pozorište je u okviru manifestacije, poklonilo predstavu „Zdravo živote“, gde glumci na duhovit način prikazuju ponašanje četvorice narkomana.

Učesnike i organizatore je posetio gradski ministar za zdravstvo, prof dr Zoltan Horvat.

Podeljeno je 15.000 flajera „Džep jednog narkomana“ na kojima su rekviziti koji se najčešće pojavljuju u džepu jednog zavisnika.