slika odvikavanje od kocke (kockanja)

Odvikavanje od kocke i pomoć zavisnicima

Odvikavanje od kocke u Centru DUGA.

Bolest zavisnosti od kockanja je ozbiljna psihološka bolest koja može imati devastirajuće posledice po život obolele osobe i njenih bližnjih. Na sreću, postoje mogućnosti za pomoć i lečenje za ljude koji se bore s ovom bolesti.

Rehabilitacioni centar DUGA (Centar za odvikavanja od zavisnosti) je stručno mesto gde osobe s ovom vrstom zavisnosti mogu da dobiju pomoć i podršku potrebnu za izlečenje. Lekovi i terapije su važan deo lečenja zavisnosti od kockanja. Ali je još važnije da osoba dobije stručnu podršku i razume uzroke svoje zavisnosti.

Kao centar za odvikavanja od kocke, DUGA nudi individualne terapije gde pacijent može da razgovara sa stručnjakom i da se fokusira na svoje lične izazove i ciljeve.

Kako centar DUGA može da pomogne osobama sa zavisnošću od kockanja?

Terapija za odvikavanje od kocke

Terapije u lečenju zavisnosti od kockanja su ključne, jer pomažu osobama da se suoče sa svojim emocijama, mislima i ponašanjima koji su ih doveli do zavisnosti. Naš Centar za odvikavanja od kocke nudi podršku porodici i bližnjima. Zašto? Zato što bolest zavisnosti ne utiče samo na osobu koja je od nje zahvaćena, već i na njene najbliže.

Centar DUGA nudi grupne terapije gde pacijenti mogu da dele svoja iskustva sa drugim osobama koje se bore sa sličnim problemima. Ta terapija je izuzetno korisna za lečenje.

Porodice i bližnji mogu da se obrate našem Centru za pomoć i podršku, kako bi imali bolje razumevanje za ono što se dešava. Uz to će dobiti uputstva kako da pomognu osobi koja se leči sa željom da se vrati u zdrav život. Njihova podrška može da bude od velike pomoći u procesu izlečenja. To pomaže osobi da se oseća podržanom, jer vidi da ima ljude koji su tu da joj pomognu.

Ukoliko Vi ili neko od vaših bližnjih ima problem sa zavisnošću od kockanja, ne oklevajte da mam se obratite za stručnu pomoć i podršku. Naš stručni tim će vam pomoći da se izborite s ovom bolesti i da se vratite zdravom životu bez zavisnosti.

Ne gubite vreme – počnite svoj put ka izlečenju već danas. Mi na Facebook-u.

Podržite centar Duga

Centar Duga je organizacija koja pomaže svima koji žele da se oporave od bolesti zavisnosti.

Molimo Vas da nam pomognete sa donacijom u skladu sa vašim mogućnostima.

Bez obzira na iznos koji ste u mogućnosti da date vaša donacija je cenjena. Zahvalni smo Vam od srca. Verujemo da je najveće ulaganje, ulaganje u LJUDE.