Podrška Centru

Podrška Centru Duga je dragocena, posebno finansijska u vidu donacija!

Centar Duga je organizacija koja besplatno pomaže svima koji žele da se oporave od bolesti zavisnosti.

Da bi ostvarili misiju potrebna nam je finansijska pomoć. Možete dati novčanu donaciju u bilo kom obimu i na taj način dati podršku ljudima koji žele promenu i pomoći rad Centra.

Vaš doprinos, sa obaveznom naznakom „Donacija“, možete uplatiti u bilo kojoj pošti ili banci ili putem e-benkinga na račun „Centra Duga“

105-0000002984951-22

Uplatnica Centart Duga - Podrška Centru

DONACIJE U HRANI, LIČNOJ I OPŠTOJ HIGIJENI

CENTAR DUGA, osim boravka i smeštaja, brine o ishrani i ličnoj higijeni korisnika, kao i o opštoj higijeni objekata.
Molimo Vas da nam pomognete sa prehrambenim i proizvodima za opštu i ličnu higijenu.
Pozovite nas na telefon 021/466-520 ili mejl rehabcentarduga@gmail.com kako bi se dogovorili o preuzimanju robe.

DONACIJA U ALATIMA I MAŠINAMA

Radne aktivnosi u okviru stolarske i bravarske radionice su neophodan segment procesa oporavka svakog korisnika Savladavanje novih veština i stvaranje radnih navika pomažu procesu promene. Ujedno je korisnicima omogućeno obučavanje zanatima kojim bi se bavili nakon programa.

Molimo Vas da nam pomognete sa novim ili polovnim ručnim alatom i mašinama. Primili bi i neispravne mašine koje vredi popraviti.

BUDITE NAŠ PARTNER

Učestvujte u borbi protiv zavisnosti angažovanjem našeg Centra u nekom od poslova o kome smo pisali na ovoj strani.

KONTAKT TELEFON: 063/105-38-05

Udruženje „Centar Duga“ je organizacija koja pomaže ljudima koji se dobrovoljno žele osloboditi bolesti zavisnosti. Centar je potpuno besplatan, a za to nam je potrebna finansijska pomoć.

Svaka donacija i podrška Centru nam je značajna. Molimo vas da nam pomognete i date novčanu pomoć spram vaših mogućnosti. Ulaganje u ljude je najveće ulaganje, a vaša velikodušnost će omogućiti da nastavimo rad.

Promenjeni životi ljudi koji su završili program, svedoče o uspešnosti našeg rada. Želja nam je da srećnih životnih priča bude još mnogo više.

Unapred Vam hvala na razumevanju i nesebičnoj pomoći.”

Svi dobijeni lični podaci u vezi donacije su poverljivi i osim interne finansijske dokumentacije neće biti objavljivani ili saopštavani bez Vaše saglasnosti. (Mi na Facebook-u)